over

B&B Casa Arena

Welkom bij Bed & Breakfast Casa Arena

We heten je hartelijk welkom bij Casa Arena, in de buurt van de prachtige Andalusische stad Sevilla. Geniet van de rust en pure ontspanning in ons comfortabele huis en prachtige tuin met groot zwembad, diverse terrassen en olijf- en granaatappelbomen.

Bed & Breakfast Casa Arena is gevestigd in een markant pand, waar typische Andalusische elementen worden gecombineerd met een moderne en functionele twist. Naast onze verzorgde kamers is er een bodega waar we jaarrond een uitgebreid ontbijtbuffet serveren. Ons doel is om je een geweldige vakantie-ervaring te bieden waarop je nog lang met plezier zal terugkijken.

Ons verhaal

Dromen, durven, doen!

In Casa Arena combineren we het beste van de Nederlandse en Spaanse cultuur. Ons motto: “gebruik ons huis alsof het jullie thuis is”. 

De liefde voor Andalusie bracht Ruud naar Sevilla. Sevilla is één van de mooiste steden van Europa. De oude binnenstad met de pittoreske, smalle straatjes maakten vanaf het eerste moment een onuitwisbare indruk.

Eenmaal gesetteld in Sevilla verscheen de prachtige Angeles op zijn pad. Angeles is een echte temperamentvolle Andalusa, gek op Flamenco en de liefdevolle regelaar. Ruud is de gastheer en hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. 

Met ons gezin is het fijn leven in Sevilla en graag delen we onze verhalen. Benieuwd naar de ervaringen van gasten die bij ons hebben verbleven?

Bekijk hieronder de reviews:

B&B Casa Arena

Bekijk onze kamers

Facts

BB Casa Arena

Kamers
Gasten per jaar
Nationaliteiten
B&B Casa Arena

kamers

Klassieke suite

Bekijk onze Klassieke Suite

Modern suite

Bekijk onze Moderne Suite

Standaard kamer

Bekijk onze Standaard kamer

Comfort Suite

Bekijk onze Comfort Suite

Faciliteiten

Boek je verblijf al vanaf €75 per nacht

Onze Bed & Breakfast telt 5 unieke kamers.

Wifi
Tickets & Tours
Prachtig zwembad
Hapjes & Drankjes
Gratis parkeren
Ontbijt

Faciliteiten BB Casa Arena

Huiskamer

In onze gezellige huiskamer serveren we het ontbijt, is een TV en staat een koelkast waar je gebruik kan maken van ons assortiment aan diverse hapjes en drankjes.

Casa Arena 2020-03-08_032

Zwembad

Ons grote zwembad is de eyecatcher in onze tuin. Even bijkomen op een bedje aan de rand van het zwembad kan het gehele jaar. De ideale zwemperiode is van mei t/m oktober.

Tuin

Geniet van de rust en pure ontspanning in onze prachtige tuin met verschillende terrassen en olijf- en granaatappelbomen.

B&B Casa Arena

Boek nu

Design by: Innovation Station https://www.innovationstation.nl