LOGO final Casa_Arena

over

B&B Casa Arena

Welkom bij Bed & Breakfast Casa Arena

We heten je hartelijk welkom bij Casa Arena, in de buurt van de prachtige Andalusische stad Sevilla. Geniet van de rust en pure ontspanning in ons comfortabele huis en prachtige tuin met groot zwembad, diverse terrassen en olijf- en granaatappelbomen.

Bed & Breakfast Casa Arena is gevestigd in een markant pand, waar typische Andalusische elementen worden gecombineerd met een moderne en functionele twist. Naast onze verzorgde kamers is er een bodega waar we jaarrond een uitgebreid ontbijtbuffet serveren. Ons doel is om je een geweldige vakantie-ervaring te bieden waarop je nog lang met plezier zal terugkijken.

Ons verhaal

Dromen, durven, doen!

Vrije tijd en toerisme zijn voor ons de belangrijkste invulling van ons leven. We studeerden af aan de University of Breda en deden ervaring op in de verblijfsindustrie, hospitality en retail. 

Sevilla is voor ons één van de mooiste steden van Europa. De oude binnenstad met de pittoreske, smalle straatjes maakten vanaf het eerste moment een onuitwisbare indruk. 

Benieuwd naar de ervaringen van gasten die bij ons hebben verbleven? 

Bekijk hieronder de reviews:

B&B Casa Arena

Bekijk onze kamers

Facts

BB Casa Arena

Kamers
Gasten per jaar
Nationaliteiten
B&B Casa Arena

kamers

Klassieke suite

Bekijk onze klassieke suite

Modern suite

Bekijk BB Arena moderne suite

Standaard suite

View BB Arena Standard room

Comfort Suite

View BB Arena comfort room

Suite faciliteiten

Vanaf €75 per nacht

Onze Bed & Breakfast telt 5 kamers.

Wifi
Bad
Douche
Bodega
1-3 personen
Inclusief ontbijt

Faciliteiten BB Casa Arena

Bodega

In onze gezellige bodega hebben we diverse zitjes. Er staat een koelkast waar je gebruik kan maken van ons assortiment aan diverse hapjes en drankjes.

Casa Arena 2020-03-08_032

Zwembad

Ons grote zwembad is de eyecatcher in onze tuin. Even bijkomen op een bedje aan de rand van het zwembad kan het gehele jaar. De ideale zwemperiode is van mei t/m oktober.

Tuin

Geniet van de rust en pure ontspanning in onze prachtige tuin met verschillende terrassen en olijf- en granaatappelbomen.

B&B Casa Arena

Boek nu

Adresgegevens

locatie

Design by: Innovation Station https://www.innovationstation.nl